You are hereForums / Genealogy Research / Familysearch difficulties?

Familysearch difficulties?

warning: Creating default object from empty value in /home/lafamilia/nuestrosranchos.com/sites/all/modules/mailhandler/mailhandler.module on line 123.

By alicebb - Posted on 10 September 2018

Good Morning Grupo,
Anyone else experiencing technical difficulties scanning familysearch entries?
For the last few days the site "freezes up" on me after scanning about 30 pages.
Sometimes refreshing the page gets it back up for another 30 pages.
Usually, I've got to restart the search from initial page to continue where I left off.
Frustrating, but not sure if the problem is with the site or on my end.
I'm patient, but knowing how intense I get when researching, I hesitate to start at all.
Any computer savvy help would be greatly appreciated.
Thanks so much,
Alice BB

I have this issue as well, and also with "Image not available" popping in random positions. Seems like its on their end

same here or it says unavailable and then gives a time reference to changes or whatever is going on with their end.

Thank you for your response. I was beginning to wonder if the problem was mine alone.
Yes, I've had "image not available" when it's on the image!

Thank you. I guess it's good to know I'm not alone!
Still, frustrating.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.

Navigation

Who's online

There are currently 3 users and 9 guests online.

Online users

  • andrea_e
  • Denise Fastrup
  • arturoramos

Languages